„Me armastame Eestit“ Kullamaa moodi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jolanda Lipu ja Meelis Välis

me  armastame eestit
“Me armastame Eestit!” Foto: telesaate Facebooki-lehelt

Kullamaa keskkoolis toimub 3. märtsil heategevuslik suursündmus „Me armastame Eestit“. Tegemist on sündmusega, mis sarnaneb samanimelisele telesaatele, teatas Kullamaa keskkooli huvijuht Riina Gilden

Kohal on võistlemas kaks võistkonda, kuhu kuuluvad kohalikud tegijad (vallavanem, direktor, vilistlased, õpetajad). Mängu vahele on põimitud klasside Eesti teemalised etteasted.

Sündmust korraldavad huvijuht ja 11. klassi õpilased.

Sündmusega kogutud tulu eest valmistatakse Kullamaa neiduderühmale rahvariideseelikud.

Kullamaa Keskkooli direktori Meelis Välise sõnul käivad ettevalmistused suure hooga ning sündmus tõotab tulla väga põnev.

„Me armastame Eestit“ toimub Kullamaal esmakordselt ning loodame, et see saab üheks traditsiooniliseks sündmuseks paljudest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kullamaalane
8 aastat tagasi

fantastiline ettevõtmine .Tänu ja kummardus Riina Gildenile, kes oli asja eestvedaja, kaasa lõid ka kõik klassiõpetajad ja lapsed olid ikka vägevasti vaeva näinud- oli tunda, et nemad küll armastavad Eestit. Sümpaatne oli ka , et koolidirektor, vallavanem ja kooli vilistlased ei pidanud paljuks kaasa lüüa.kullamaa on Läänemaa vaimsuse kandja.