Lääne Elu paberleht neljapäeval, 3. märtsil

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel0303001

Haapsalu loomekeskus jääb ruumidest ilma

Haapsalu loomekeskuse koordinaator Aita Mölder ütles, et saab põhimõtteliselt aru, miks on nii otsustatud, plaan majad ära remontida on super, aga see kõik tabas teda ootamatult.
„Nullseis on ikkagi,” kirjeldas Mölder oma meeleolu. Enim häirib teda, et loomekeskusest on mööda mindud ja nendega ei ole midagi arutatud.

Koormuspiirang teel ajab Panga küla ettevõtjad marru

Kevadise teedelagunemise tõttu on Parila-Kiideva teel keelatud raskemate kui 8 tonni kaaluvate sõidukite liiklus. Kohalikud ettevõtjad on marus, sest nende tegevus on varasemaga võrreldes palju keerulisemaks muutunud.

Parila-Kiideva teel ei ole varasematel aastatel kevadeti koormust piiratud, eelmisel suvel asendati aga 13,2 km pikkune lõik uue teekattega, varasemast mustkattest on see aga oluliselt õhem, mistõttu kehtestatigi piirang, et vältida teekatte purunemist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aitale
8 aastat tagasi

Rahu, ainult rahu! Kas sa siis Suklest ei tunne? Kes sa üleüldse oled? Kui sul oli galerii Karja tänaval, kus käis ikka loomeinimesi, olid sa linnapea silmis nähtav inimene. Täna aga oled tühi koht ja sind ei kutsutud isegi Jaani 2 maja edasise saatuse arutelule. Mõni siinne kommija ütleb, et see linna asi, mis oma varaga teeb. Linna vara küll, aga kes see tänane linnavalitsus ikka on? Mööduv nähtus, kes täna on, aga järgmisel aastal selles koosseisus ei pruugi enam olla, linnarahvas oli ja on ikka ning nendel peab ka mingi otsustusõigus olema. Või arvate vastupidiselt?

kolla
8 aastat tagasi

Kas kütmata ruumis hoiti maale?

:
8 aastat tagasi

Pott pähe ja kunstnik valmis!

No
8 aastat tagasi

Aita, nüüd saad aru kes su sõber on

kokkuvõte
8 aastat tagasi
Reply to  No

Aital ei ole sõpru, kõik on müügiks, nii nagu ta isegi.

Järelikult
8 aastat tagasi
Reply to  kokkuvõte

Aita klatš ei olnud enam vajalik.

Turg
8 aastat tagasi

Kas fotol on Eints Wremjastcomment image