0

Haapsalu veekeskus pakub sünnipäeva puhul allahindlust

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

veekeskus foto arvo tarmula

Haapsalu veekeskus. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu veekeskus tähistab täna oma 13. sünnipäeva ujumisvõistluse ja allahindlusega.

Kell 13 algab vesivõimlemine eakatele. Vesivõimlemist juhendab Eliise Eha. 

Kell 15 peetakse veekeskuse basseinis laste ja noorte ujumisvõistlus, kus selgitatakse välja maakonna kiireimad noorujujad. Kell 18 jätkub võistlusprogramm täiskasvanutega. Ujujatele saab kaasa elada veekeskuse rõdult. Võistluste peakorraldaja on Krista Cramer.

Sünnipäeva puhul on veekeskus avatud tavapärase kella 22 asemel kuni kella 23ni. Kliendikaarte saab täna lunastada tavapärasest 20 protsenti soodsamalt. Kõik üksikpiletid on allahinnatud miinus 50 protsenti.

Alates kella 21.30 on ujula avatud ainult täiskasvanutele.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz