Künkaserva tee 1 kinnistu detailplaneeringu algatamine ja keskkonnamõju strateegilise hindamise mittealgatamine

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Noarootsi Vallavalitsus algatas 11.02.2016 korraldusega nr 22 detailplaneeringu koostamise Spithami külas / Spithamnis asuval Künkaserva tee 1 kinnistul (katastritunnus 52001:001:1091; kinnistusregistri registriosa nr 3027932, pindala 3510 m², sihtotstarve elamumaa).
Detailplaneeringu ülesanne on krundi kasutusotstarbeks puhke- ja spordirajatise maa (katastriüksuste sihtotstarve 100% ärimaa) määramine; krundile avaliku tenniseväljaku ning tervisemaja (riietus- ja pesemisruumid) ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine; kommunikatsioonilahenduste planeerimine ja servituutide ning keskkonnatingimuste määramine.
Detailplaneeringule keskkonnamõju strateegilist hindamist ei algatata, sest planeeritav tenniseväljaku rajamine ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõikes 1 toodud olulise keskkonnamõjuga tegevuste hulka ja lõikes 2 esitatud tegevusvaldkondade ja seda täpsustava Vabariigi Valitsuse 29.08.2005 määruse nr 224 paragrahvis 14 määratud tegevuste hulka.
Detailplaneering ei muuda kehtivat valla üldplaneeringut, sest üldplaneeringu põhilahenduse muutmist ei planeerita.

Noarootsi Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments