0

Eesti meistrivõistluste medalid ei tulnud kergelt

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

sakson kevin

Kevin Sakson. KAJA LADVA

Eesti meistrivõistluste medalid A ja B vanuseklassile jagati nädalavahetusel Tallinnas kahel päeval.

Haapsalu kergejõustikuklubi parima tulemuse eest hoolitses Kevin Sakson, kes oli nädal varem toimunud Eesti talvistel karikavõistlustel võitnud võidukarika kuulitõukes, tõugates 5 kilost kuuli 15.49.

A-klassis võistlev Kevin Sakson parandas ka seekord uut isikliku rekordit ning võitis hõbemedali 15.67-ga. Neljanda kohaga pidi leppima Erki Mitman, kes tõukas 14.85. Tambet Kuimet tõukas 12.56 ja oli 9-s. Kaugushüppe finaal kujunes samuti väga põnevaks, kus Erki Mitman, hüpates  6.11 sai  6. koha.

A-klassi 60m tõkkejooksus sai Anna-Maria Vjazemski finaali ja jooksis seal suurepärase isikliku rekordiga 8,97 välja 5. koha. Kõrgushüppes sai Anna-Maria üle kõrgusest 1.61 ning oli 6-s. Nädal varem toimunud Eesti talvistel karikavõistlustel ületas  Anna-Maria kõrgushüppes uue isikliku rekordi 1.68 ja oli 4.

B-klassi teivashüppes tegi suurepärase võistluse Hanna-Liisa Salf, kes ületas 2.50 ning sai 5. koha. Marie Põlluaed ületas teivashüppes 2.40 ning oli 9-s. Hanna-Liisa Salf jooksis 1000m väga hästi ning oli viies ajaga 3.27,88.

Kaja Ladva

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kiku
kiku

Medalid ? Juttu on ühest medalist. Miks jälle eksitav pealkiri ?

wpDiscuz