0

Varbla pole nõus alustama liitumiskõnelusi Lihulaga

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Pärnumaa Varbla vallavolikogu otsustas eelmisel reedel, et ei ole nõus alustama liitumiskõnelusi Lihulaga.

Varem on otsustatud, et Varbla alustab liitumiskõnelusi Hanila ja Lihulaga Läänemaal ning Koongaga Pärnumaal.

Varbla volikogu leidis oma otsuses, et kuna uutele kõnelusteleon oodatud kuus omavalitsust (Hanila, Koonga, Martna, Kullamaa, Varbla ja Lihula), siis Varbla volikogu nõus ühinemiskõneluste alustamisega, sest vallal pole ajaloolist, logistilist ega sotsiaalset seost Kullamaa ja Martnaga.

Tõstamaa lükkas samuti Varbla liitumisettepaneku tagasi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz