0

Kullamaal oli Tartu rahu aastapäeva mälestushetk

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

20130103. Vabadussõjas võidelnute mälestamine Kull

Kullamaal  oli Vabadussõja mälestussamba juures Tartu rahulepingu aastapäeva mälestushetk, teatas Kullamaa vallasekretär Kersti Lipu.

2. veebruaril möödub 96 aastat Eesti ja Venemaa vahelise rahulepingu allakirjutamisest, millega Venemaa tunnustas Eesti iseseisvust ja see lõpetas Vabadussõja. Seda päeva tähistab Eesti lipupäeva ning mälestusüritustega. Kullamaa Vabadussamba juures toimus sel puhul traditsiooniline mälestushetk, heisati riigilipp ja süüdati küünlad, mälestamaks Eesti Vabadussõjas võidelnuid ja langenuid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kullamaalane
Kullamaalane

Kullamaal peetakse oma kangelastest lugu, ilma nende meesteta, kelle nimed on Vabadussõja samba jalamil, poleks meil iseseisvat riiki

wpDiscuz