Lihula valla eelarve tänavu oluliselt ei kasva

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula vallavolikogu esimees Jaak Kastepõld astus Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda. Foto ArhiivNeljapäeval toimus Lihula volikogus tänavuse vallaeelarve esimene lugemine.

„Eelarve eelnõu oli vallavalitsusel nii hästi koostatud, et 11 istungil osalenud volikoguliiget saatsid selle üksmeelselt teisele lugemisele,“ ütles volikogu esimees Jaak Kastepõld.

Eelarve maht eelmise aastaga võrreldes oluliselt ei kasva. Kui mullu oli tulude pool 2,55 miljonit eurot, siis tänavuseks on kavandatud 2,56 miljonit eurot.

Kuludeks on 2016. aasta eelarves planeeritud 2,47 miljonit eurot.

Palgatõusu Lihula tänavune eelarve ette ei näe. Õpetajate palgatõus tuleb Kastepõllu sõnul Lihula vallas selles ulatuses, milleks riik raha annab, omaltpoolt vald midagi lisada ei saa.

Aga teede ehituseks ja tänavavalgustusele ning vallaelanike turvalisusele saab rohkem rõhku panna, selgitas volikogu esimees Jaak Kastepõld.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Aga kus
8 aastat tagasi

…on rahva reeturitest ühinetejate volikogu liikmete pildid ?? Kui tüübid oleks enne eelmisi valimisi kohaliku otsustusõiguse ära andmisest rääkinud, poleks neid iial valitud…