2

Lääne Elu paberleht laupäeval, 30. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel3001001

Muutused Läänemaa teehoolduses

Riigimaanteede hooldushankel lepingust ilma jäänud ettevõtted Lääne Teed ja Neuenhof Renditehnika jäävad ilma suurest osast oma senisest töömahust ja peavad hakkama uut moodi tegutsema. Päris ära Läänemaa ettevõtte mehed ja masinad teedelt siiski ei kao, sest uue hooldaja, OÜ Warren Safety ja Leonhard Weiss Viater Ehituse ASiga on kokku lepitud, et osa töid teevad allhanke korras Lääne Teed, kes siis omakorda Neuenhof Renditehnika abi kasutab.

Hanila volikogu on looduskaitseala laiendamise vastu

Hanila vallavolikogu otsustas kolmapäeval, et ei nõustu Puhtu-Laelatu looduskaitsealal rangete piirangutega sihtkaitsevööndi laiendamisega.
Vallavolikogu üheksa lehekülge pikas otsuses nenditakse, et kaitsealale seatud eesmärgi saavutamise kavandamisel tuleb alati kaaluda, kas sama tulemuse võib saada ka väiksemate piirangutega.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Valdo
Valdo

Eesti on ja jääb odava tööjõuga maaks. Austus enese vastu, saab alguse meist endist.

Epideemia
Epideemia

No on ikka epideemiaga tegemist küll, kui Läänemaa hanke võidab mingi X firma, kes hakkab ostma kohalike teenust. Kohalikud seda tööd ei saa, millega võiks ehk elada aga mingi firma pakub orjateenust välja. Inimesed, kui pikk peaks teil olema see aeg, et te saaksite aru poisikeste valitsemisest?

wpDiscuz