0

Homne Eesti Ekspress kirjutab oravate uuest, Haapsalust pärit peasekretärist ja haihtunud 800 000 kroonist

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Reimo Nebokat

Reimo Nebokat. Foto: Urmas Lauri

"Reformierakonna uus raamatupidajast peasekretär Reimo Nebokat (29) langes noorukina väljapressimise ohvriks, kui viis isa seifist minema ligi 800 000 krooni," vahendab homne Eesti Ekspress 15 aastat tagasi toimunut.

Läinud reedel tegi peaminister Taavi Rõivas Reimo Nebokatile ettepaneku hakata Eesti edukaima erakonna peasekretäriks. Rõivas nendib, et Nebokat oli paljudele üllatusvalik. Ekspressiga rääkides küsivad isegi mitmed reformierakondlased täpsustavalt: „On ta Remo või Reimo?“

"Tegelikult sai Nebokati nimi laiemale avalikkusele tuntuks 2001. aasta hilissügisel juhtunud loo tõttu, mis jahmatas kogu Eestit. Kogu Haapsalu rääkis koolipoistest, kes elasid nagu miljonärid. Sõitsid taksoga Tallinna vahet, et Mustamäel McDonaldsis käia, tellisid kümme einet ja sõitsid tuldud teed tagasi," kirjutatakse homse lehe tutvustuses.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
huvitav
huvitav

kas nüüd vahetatakse kilekotid mingi loodussäästlikuma materjali vastu välja, näiteks võrkkottide vastu, kõik saab olema läbinähtav ja avalik kui neid kontori tuuakse

Karuott
Karuott

Haapsalus on ju sellised ametnikud..kes mujale ei kõlba…

Tihke Libemokk
Tihke Libemokk

Aga minu arvates ainuvòimalik valik. Ja arenguruumi veel kindlasti on. See nàitab,et mees oskab rahaga ùmber kàia. ?

Kübe
Kübe

Peab nyyd natist kinni tal võtma. Parteikassa peaks priskem olema.

Reims
Reims

Esibroiler teeb mõtlematu valiku. A vbolla pole enam skeletita oravaid võtta.

Je
Je

Mis sellest asjast yldse sai ja mis karistust keegi kandis ?

Ahv
Ahv

Sobib reformi nagu rusikas silmaauku.

wpDiscuz