0

Haapsalu laskurid avasid hooaja Muda karikaga

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

63ff114e-cd3b-450f-9cb5-0942e1449a88

Poiste õhupüstoli harjutuses oli parim Martten Tiitsma. Foto: Arvo Tarmula

Nädalavahetusel kogunes Eesti laskjate koorekiht Haapsalu spordihoone alusesse lasketiiru, osalemaks Muda karika nimelisel laskevõistlusel. Kõige edukamalt võistlesid Haapsalu laskurid, kes kogusid seitsmest alast neli esikohta. Kaks harjutuse võitu noppisid Elva laskurid ja üks läks kaitsejõududele.

60 lasuga õhupüssi harjutuses lasi Haapsalu kogenud laskur Kristjan Kruusing esimeses kahes seerias vastavalt 97 ja 98 silma ning läks sellega konkurentidelt püüdmatult eest. Viimased neli seeriat olid tagasihoidlikumad, kuid 571 silma tagas siiski esikoha. Teine oli Männiku laskeklubisse kuuluv Elmet Orasson 568 ja kolmas haapsallane Marek Tamm 565 silmaga.

Harjutuses 40 lasku õhupüssist oli teistest täpsem kohalik laskur Martten Tiitsma, kes kogus 374 silma. Teine ja kolmas koht tulid samuti läänlastele Eerik Salfile ja Silver Loorensile, kes lasid vastavalt 371 ja 356 silma.

Samas distsipliinis naiste hulgas noppisid esikoha elvakad. Naistest oli täpseim Tuuli Kübersepp 378 silmaga. Parim läänlane oli Grete Sammal 356 silmaga, mis andis talle kolmanda koha. Tüdrukute arvestuses ei saanud Kärt Vassar elvaka Karita Ersi vastu.

 Õhupüstoli 40 lasu harjutuses naiste hulgas said läänlased kolmikvõidu. Täpseim oli Triin Kuusik 364 silmaga, järgnesid Grete Sammal ja Küllike Sinisalu 360 ja 357 silmaga.

Tüdrukute arvestuses lasi Kaisa Kuusik 368 silma, millega oleks võitnud ka naiste arvestuses. Kerli Neljas oli teine 361 ja Kärt Vassar kolmas 354 silmaga.

Poiste sama harjutuse võitis Ekke Alar Toomingas 347 silmaga. Hendry Viira kaotas talle ühe silmaga ja Viirale omakorda Karl Gregor Jakk kahe silmaga.

Meeste 60 lasku õhupüstolist võitis kaitsejõudude esindaja Rain Raidna 562 silmaga. Teine ja kolmas koht läksid kohalikele meestele Raal Kurusele ja Jaago Kajalainenile, kes lasid vastavalt 557 ja 552 silma. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz