Virtsu Vabaaja Seltsi seiklused

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

2015 oli Virtsu piirkonna tehnika- ja merendushuvilisi koondava mittetulundusühingu Virtsu Vabaaja Seltsi liikmeil väga tegus.

Kui seni on seltsil hästi läinud, siis sellel hooajal võib öelda, et läks veel paremini, sest saavutati suurepärased tulemused motospordis ja arendati klubihoonet. Aasta alguses peetud Läänemaa jää- ja lumerajasõidu karikasarjas nelikveoliste autode klassis saavutas esikoha Rainar Leibak ja kolmanda positsiooni võitles välja Ain Laiverik. Esiveoliste klassis tuli teiseks Rico Rodi ja neljandaks Patrick Madar. Tagaveolise autoga võistlesid kaks sõitjat, Raido Pärna, kes sai 4. koha, ja Tõnis Veltmann, kes pääses ka esikümnesse ning teenis üldarvestuses 9. koha. Sportklassis debüteerisid Rico Rodi ja Ain Laiverik, võideldes välja vastavalt 7. ja 8. koha.

Suvel sõitsid Virtsu Vabaaja Seltsi liikmed ka rahvasprinti Lääne regiooni meistrivõistlustel, kus B-klassis saavutas Rico Rodi 7. koha, kuigi hooaja jooksul vahetati võistlusklassi ja ka võistlusautot. Samuti osaleti rahvarallil, kus Patrick Madar saavutas üldkokkuvõttes oma klassis 9. koha.

Väljaspool võistlustegevust tegid seltsi liikmed klubihoones põhjaliku remondi. Tulevikus on kavas valmis ehitada autoremonditöökoda, kus on võimalik teenindada võistlusautosid, samuti ruumid tehnikahuvilistele ürituste korraldamiseks. MTÜ Hanila Valla Toetusgrupp aitas rahastada klubihoone ümber väga vajaliku piirdeaia ehitust.

Aasta jooksul täiendasime ka autoparki, et oleks võimalik kaasata kohalikke noori automotospordiga tegelema. Nagu Virtsu Vabaaja Seltsi nimi viitabki, ei tegelda mitte ainult autospordiga, vaid osaletakse aktiivselt ka ettevõtmistes, mis on seotud merendusega. Osaletud on kalapüügivõistlustel ja paadimatkadel ning korraldatud ühiseid väljasõite väikesaartele ja tehnikaspordiüritustele. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments