0

Canzone ja Ulrika Grauberg on Eesti koorimuusika aastapreemiate nominendid

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Lauluragin 2015_CanzoneCanzone ja Ulrika Grauberg. Foto: Arhiiv

Eesti Kooriühingu muusikanõukogu on esitanud Haapsalu tütarlastekoori Canzone Aasta Koori nominendiks. Läänemaa rahvakultuurispetsialist Marju Viitmaa esitas aga Aasta Kooridirigendi nominendiks Canzone dirigent Ulrika Graubergi.

Aastapreemiate laureaadid selguvad Eesti Kooriühingu aastapreemiate galal laupäeval, 23. jaanuaril kell 15 Estonia kontserdisaalis. Galal esineb ka tütarlastekoor Canzone.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz