Haapsalus tuleb vene laat

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Vene laat

Vene laat tuleb Haapsalus neljandat korda. ARHIIV

Laupäeva, 9. jaanuari keskpäeval Haapsalus Karja tänaval peetavale vene laadale on registreerunud üle 20 kaupleja, teatas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

„Nagu eelmistel aastatel on ka tänavu põhirõhk toidul. Pakutakse pelmeene, tšeburekke, pliine, borši, seljankat ja muud vene- ja eestipärast toitu. Müüakse eri kaupa  villasokkidest viltideni,” ütles Parbus.

Parbuse sõnul ei puudu laadalt ka kuulsad Orenburgi rätid. Päeva juhib Margus Luik. Üles astuvad Bõliina ja Lootose koreograafiastuudio, vene laule esitab Juri Zaljubovski. Kohal on Ranna rantšo miniloomaaia asukad. Keskraamatukogus on avatud näitus vene rahvakommetest ja talvistest pühadest. Haapsalu lasteraamatukogu tähistab 9. jaanuaril Aleksei Tolstoi raamatu „Kuldvõtmeke ehk Buratino seiklused” 80. sünnipäeva.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
memm
8 aastat tagasi

usutavasti külm takistab minemast, see üritus võiks hoopis soojemal ajal toimuda.

Karuott
8 aastat tagasi

parem kui seda rõvedust ei tuleks…
viina seal ei pakuta ju…

.
8 aastat tagasi

vaatasin, tundub nigel võrreldes eelnevatega