0

Haapsalus tuleb vene laat

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Vene laat

Vene laat tuleb Haapsalus neljandat korda. ARHIIV

Laupäeva, 9. jaanuari keskpäeval Haapsalus Karja tänaval peetavale vene laadale on registreerunud üle 20 kaupleja, teatas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

„Nagu eelmistel aastatel on ka tänavu põhirõhk toidul. Pakutakse pelmeene, tšeburekke, pliine, borši, seljankat ja muud vene- ja eestipärast toitu. Müüakse eri kaupa  villasokkidest viltideni,” ütles Parbus.

Parbuse sõnul ei puudu laadalt ka kuulsad Orenburgi rätid. Päeva juhib Margus Luik. Üles astuvad Bõliina ja Lootose koreograafiastuudio, vene laule esitab Juri Zaljubovski. Kohal on Ranna rantšo miniloomaaia asukad. Keskraamatukogus on avatud näitus vene rahvakommetest ja talvistest pühadest. Haapsalu lasteraamatukogu tähistab 9. jaanuaril Aleksei Tolstoi raamatu „Kuldvõtmeke ehk Buratino seiklused” 80. sünnipäeva.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
memm
memm

usutavasti külm takistab minemast, see üritus võiks hoopis soojemal ajal toimuda.

Karuott
Karuott

parem kui seda rõvedust ei tuleks…
viina seal ei pakuta ju…

.
.

vaatasin, tundub nigel võrreldes eelnevatega

wpDiscuz