0

Hunnik kallistusi ja ilutulestikupatarei

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_7037Aastavahetus võeti Lossiplatsil vastu ilutulestiku ja soojade kallistustega. Foto: Arvo Tarmula

Haapsallastel on kombeks uue aasta esimesed hetked vastu võtta Lossiplatsil jõulukuuse ümber vahuveinipudeleid kõlistades.

Kui tunnike enne südaööd liikusid Lossiplatsil üksikud paarid, siis paarkümmend minutit hiljem oli seal juba hoopis rohkem rahvast. Südaööks oli Lossiplats pungil rahvast täis. Linnuse kohal kärgatanud raketid andsid mõista, et uus aasta on saabunud.

Peamiselt punaste ja kollaste rakettide valgusvihus haaras rahvast kallistuste ja käepigistuste maania. Esmalt sooviti kõike head ja paremat kõrvalseisjaile, mõne aja pärast asuti teele, et sama sõnumit ka kõigile teistele tol pidulikul päeval välja tulnud tuttavaile jagada.

Õrnushetkede möödudes liikus iga seltskond oma teed – kes läks peole klubisse, kes koju pika laua taha.

Vastsaabunud uut aastat jäi lossiplatsile meenutama hulk tühjasid vahuveinipudeleid ja pooleldi söestunud üksik ilutulestikupatarei. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Karuott
Karuott

isegi Kübe punt suudab väljendusrikkamalt sündmusi edasi anda…

wpDiscuz