Haapsalu linnapea Urmas Sukles: valmisid mitmed suurprojektid ja eelarve lõpetame plussiga

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_4720Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Arvo Tarmula

Lääne Elu uuris Haapsalu linnapea Urmas Sukleselt, mis läks hästi ja mis jäi südamele kipeldama.

„Eriti hästi läks suvi, aga üldse on see aasta hea olnud,” alustas Sukles.

Tuleme välja plussis eelarvega ja päris suured projektid said sel aastal lõpetatud nagu Jaama tänava ristmik, tänavavalgustuse uuendamine, Vikerkaare lasteaia remont, Linnamajandus löödi Linnahooldusest lahku ja mõlemad töötavad tunduvalt ökonoomsemalt kui enne, mis oligi selle lahkulöömise mõte. Vehklemishalli projekt sai valmis ja varsti läheb ehituseks. Haapsalu on Eestis heas kirjas, mille üle on mul hea meel.

Haapsalu trump on muidugi suvi ja peale traditsiooniliste suveürituste oli meil sel aastal ka kaks tõeliselt suurt staari – Smokie ja Uriah Heep, mis oli minu meelest suve tippüritus.

Väga suur asi on, et sadamatüli on nüüd ehk lõppenud ja sadamad saavad lõpuks korda. Haapsalu sadamad töötavad ja linnavalitsus on asjade sellisele käigule omalt poolt kaasa aidanud.

Sel aastal ei jäänud midagi südamele. Ma püüan nõmedusi mitte meenutada, üks oli muidugi umbusalduse avaldamise katse, aga jäägu see umbusaldajate südamele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Hopsti
8 aastat tagasi

Jääb mulje, et linnavalitsus oli Smokie ja Uriah Heep-i maaletooja. Arvan, et kui Savisaar hakkaks oma teeneks lugema kõiki kuulsusi, kes Tallinna väisasid, siis see nimekiri saaks oi-oi kui pikk.