0

Müürseppade võistluse teise koha pälvis Märt Moorbach

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

12366363_1039358599453686_5001996883228034457_n

Müürseppade võistlus. Haapsalu kutsehariduskeskuse foto

16.-17. detsembril peeti Viljandi kutseõppekeskuses müürseppade kutsevõistlus „Jõulukellu 2015“, Haapsalu kutsehariduskeskuse teise kursuse ehituse eriala õpilane Märt Moorbach pälvis võistlustel teise koha, teatas Haapsalu kutsehariduskeskus.

Võistlustööks oli väligrilli valmistamine. Töö teostati puhasvuukmüüritisena. Võistlejatel oli aega töö sooritamiseks üheksa tundi.

Võistluse eesmärgiks oli võimaldada kutseõppeasutuste ehitusvaldkonna erialade õpilastel näidata oma kutseoskuseid, selgitada välja Eesti parimad müürsepa eriala õpilased, propageerida müürsepa eriala ja tõsta kutsehariduse mainet.

Võistlustel osales 11 noort müürseppa, parimaks osutus Viljandi kutseõppekeskuse esindaja Ralf Raaga.

Võistlused korraldas sihtasutus Innove koostöös Viljandi kutseõppekeskusega.

HKHK võistleja juhendaja oli ehituse kutseõpetaja Harri Sinimeri.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz