Alaealine hakkas politseinikele vastu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

PolitseilogoLaupäeva, 12. detsembri varahommikul kasutas 17-aastane noormees Haapsalus Posti tänava lõbustusasutuses vägivalda ametikohustusi täitvate patrullpolitseinike vastu.

Haapsalu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Indrek Tohteri sõnul kutsuti politsei lõbustusasutusse, sest seal pidutsenud 17aastane joobes noormees keeldus lahkumast. Noormees hakkas politseinikele füüsiliselt vastu, tekitades võimuesindajatele kergeid vigastusi.    

Politsei pidas noormehe teo toimepanemises kahtlustatavana kinni, algatatud on kriminaalasi ja karistusseadustiku järgi võib noormeest karistada kuni viie aasta vangistusega. 

Viimane juhus, kus kinnipeetav politseinike vastu vägivalda kasutas, oli tänavu jaanuaris.   

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
????????
8 aastat tagasi

Näitab ära vist meie politsei taseme, kui purjus alaealine nolk neile kehalisi vigastusi suudab tekitada.

vat
8 aastat tagasi
Reply to  ????????

kui patrullis on kaks meeterviiekümnest naist, siis on suht raske agressiivse alakaga neil hakkama saada. aga sinnapoole kõik läheb, et politseis varsti naisi rohkem kui mehi. ilmselt zoovolinik sillas sellest

Siim
8 aastat tagasi

edukas pidu, vanemad vast uhked