6

Vormsi vallavanem Tanel Viks: Suurvallas võib hakata suuremat rolli mängima erakonnapoliitika

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tanel Viks 3

Vormsi vallavanem Tanel Viks on Neeme Suure välja käidud kogu maakonda hõlmava valla idee suhtes ettevaatlik. ARHIIV

„Minu küsimus on see, mis juhtub üldse maakondliku tasandiga,” ütles Viks.

Viksi sõnul on Läänemaa vallad väga erinevad ja peale selle on mitu saart. Seni on Viksi sõnul domineerimas Haapsalu ja ühendvalla edasine käekäik sõltub sellest, kuidas Haapsalu domineerimist vähendada.

Viks pelgab seda, et suurvallas hakkab senisest suuremat rolli mängima erakonnapoliitika.

„Praegu pole väikestes valdades volikogu liikmete erakondlikul kuuluvusel suurt tähtsust. Pigem jooksevad jõujooned teemasid pidi. Kardan, et suure valla puhul hakkavad otsustamisega tegelema poliitikud ja kohalikud asjad jäävad kõrvale,” ütles Viks.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
sorts
sorts

G.-l hea mõte. valitsuse viiks kärdlasse, riigikogu kuressaarde, läänemaa valitsuse vormsile.
ja siis –mandrikad, alles näete kui magus on elu saartel…

G.
G.

Kui keegi suudaks vormsilasele segeks teha vähemalt kaks pöhjust, miks valdade liitmine hea vöi kasulik on, sellele annaks koheselt aukodaniku tiitli ja sooja käepigistuse. Siiani on ainul hämamine illusoorse teenuste kättesaadavuse ümber. Tekib küsimus, kas liitumisega liigutatakse saar mandril oleva vallamajale lähemale vöi tuleb manner ise lähemale. Teen ettepaneku teha Vormsist Läänemaa haldusüksuse keskus. Siis möistavad köik mandri inimesed kui totakas see jant saare pealt paistab. Tack

püha+püss
püha+püss

jõujooned jooksevad teemade pidi ja sellepärast tehakse ka hulgi rumalaid otsuseid

onikka
onikka

Kõik on eraldi konnad….Printsess suudleb siiski vaid ühte nendest.

hk
hk

Vabandust part,haug ja vähk ikka?

edev
edev

Ma räägingi,et on aeg erakonnajama lõpetada,kus luik ,haug ja vähk eri suundadesse tirivad ning Eesti riigist nii kuidagi asja ei saa.Igast erakonnast jäägu õigete aadetega inimesed alles ja ka erakonnad peavad kokku üheks koonduma.Kes nüüd jälle omas kinni on?

wpDiscuz