0

Lääne Elu laupäeval, 12. detsembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto Merilin Kaustel-Lehemets

Hulkurkiisud söövad valdade eelarvet

Läänemaa vallajuhtidele teevad meelehärmi summad, mis kuluvad hulkuvate lemmikloomadega tegelemiseks. Järgmisest aastast muutub ka kodutute loomadega tegeleva Varjupaikade MTÜ leping – kellele kallimaks, kellele odavamaks.

Vallavanemad pelgavad suurvalla tegemist

Läänemaa vallajuhid kogunevad tuleval nädalal Altmõisa külalistemajja, et arutada Lääne maavanema ideed maakonnasuurusest omavalitsusest. Lääne Elu küsitletud omavalitsusjuhid olid Suure idee asjus esialgu küll pigem skeptilised.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz