Eesti mõjukaim ettevõtja on Urmas Sõõrumaa

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

SõõrumaaEesti mõjukaim ettevõtja Urmas Sõõrumaa. Foto: ekraanitõmmis Delfi videost.

Eesti Päevalehe ja Delfi uue mahuka artiklisarja „Eesti mõjukad 2015” ettevõtjate valdkonna võitjaks osutus ärimees Urmas Sõõrumaa.

Sõõrumaa mõjukus põhineb transiidi- ja majanduseksperdi Raivo Vare sõnul tema kogemuste, õppimisvõime, sidemete ning isikuomaduste kombinatsioonil.

"Äri ja mõjukus on alati sidemed, sidemed ja veelkord sidemed. Tema äri iseloom ja tema enda asjaajamise võimekus on hästi paljude inimestega seotud," rõhutas transiidi- ja majandusekspert.
Lisaks tõi Vare välja ka Sõõrumaa persooni. "Ega see natuke on ka isikuomadustes kinni."

Vaata videot siit.

Teise koha hõivas Swedbanki juhatuse esimees Robert Kitt ja kolmanda energeetika-ja haridusettevõtja Hannes Tamjärv.

Sarjas, kus iga päev tekib pingerida konkreetse valdkonna mõjukamatest inimestest Eestis, leiab käsitlust kaheksa valdkonda. Järgmine edetabel, mis ilmub 9. detsembril, selgitab välja Eesti mõjukamad riigiteenrid.

Artiklisari kulmineerub 15. detsembril Eestis esimest korda ilmuva eriväljaandega – Eesti 100 mõjukama edetabeliga, kus selgub lõppeva aasta kõige mõjukam eestlane. Eriväljaanne ilmub Eesti Päevalehe vahel ning on kättesaadav ka Päevalehe digilehes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments