0

Parvlaevad sõidavad täna taas sõiduplaani kohaselt

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

torm Rohukülas 30.11.15

Täna hommikuks vaibunud torm ja alanenud meretase lubasid laevad taas liinile. ARVO TARMULA

Eilne torm ei katkestanud parvlaevaliiklust mandri ja Saaremaa vahel, kuid ühendus Hiiumaaga katkes õhtul kl 20.30. Siis ei sõitnud parvlaev Heltermaalt välja ja ka Rohukülast ei läinud kl 22 laev Hiiumaale, öeldi Rohuküla kassa ifnfotelefonilt.

Täna käib Rohukülas graafikujärgne parvlaevaliiklus. Ka Vormsi laev läheb kl 10.15 Rohukülast selle päeva esimesele reisile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz