Ühisnädalal saab kohtuda näitleja Andres Dvinjaninoviga

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Andres-DvinjaninovAndres Dvinjaninov. Foto: Nukuteater

Tänavuse ühisnädala raames külastab 26. novembril Lääne maakonna keskraamatukogu näitleja Andres Dvinjaninov. Näitleja räägib raamatutest, mis teda kõige enam kõnetanud on.

Samal päeval on oodatud vabatahtlikud raamatukokku talgutööle, mille eesmärgiks on riiulitele kogunenud raamatute sorteerimine. Talgute korraldaja Larissa Mandel hoiatas, et ruumis on kindlasti tolmu. „Maskid on raamatukogu poolt,” sõnas Mandel.

Ühisnädalal toimub veel mitmeid üritusi üle terve maakonna.

Esmaspäeval tutvustasid Läänemaa vabaühendused oma tegemisi Virtsu kooli õpilastele.

Teisipäeva õhtul peetakse Uuemõisa mõisa valges saalis pidulik tänuüritus, kus tunnustatakse maakonna tublimatest-tublimaid Sädeinimesi. Konkurssi ja tänuüritust korraldavad Lääne maavalitsus, Läänemaa kodukant koostöös Läänemaa arenduskeskusega.

Kolmapäeval korraldab MTÜ Tervem Noarootsi Pürksis savikeraamika töötoa. Töötoas saab tutvuda valmis keraamikaga ja juhendaja näpunäidete järgi valmistada ise üks savist ese.

Samal päeval külastab Haapsalu pitsikeskust kirikuõpetaja Kristel Engman, kes juhib vestlusringi „Mina ja riik.”

Reedel otsitakse Innovatsioonikeskuses Eva Truuverkiga vastuseid küsimustele: Mis see on, millele toetame oma ühtsustunde? Mis on need ühisväärtused või milline on see lugu, mis tõmbab magnetiga tagasi laia maailma tarkust ja õnne otsima läinud kaasmaalased? Milline on see lugu, millele me toetame uhkustundega oma identiteedi ka tulevikus?

Lisaks peetakse Sutlepa vabaajakeskuses ühiskudumine, mille eesmärgiks on kududa sussid keskuse külastajaile.

Laupäeval on Vormsi rahvamajas arutelu Vormsi valla tuleviku teemal.

Ühisnädala raames peetakse erinevaid kohtumisi ja töötube üle terve Eesti.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments