Mikk Salu: Toobal on gei. Ja mis siis?

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

toobal

Eesti Ekspressi ajakirjanik Mikk Salu kirjutas, et Postimees avaldas loo, et Priit Toobal (pildil) ahistab koolipoisse. „„Poisid”, „ligitikkumine”, „meelitamine”, „ahistamine” – selge, millele viidatakse. Üks kolleeg tuli toimetusse ja tõttas Postimeest lugema, et kas tõesti paljastati Toobali pedofiilia. Täpselt nii tõlgendasid paljud artikli eelreklaami pealkirja,” kirjutas Salu.

Salu märkis, et Toobal flirtis või üritas flirtida noormeestega, kellest üks oli 16aastane. „Teada saades, et vestluspartner on 16aastane, tõmbus ta ise tagasi. Kusjuures Eestis nagu ka mitmetes teistes Euroopa riikides on seksuaalse enesemääramise iga 14 aastat, nii et 16 aastat poleks isegi lugenud,” lisas Salu.

Salu kirjutas, et Toobal kutsus sauna viina jooma, aga taaskord: kui ta sai teada, et tegu on 16aastasega, tõmbas tagasi. Seejärel proovis Toobali vestluspartner – nüüd juba ajakirjaniku juuresolekul ning abil – ise Toobalit meelitada ja provotseerida, mille peale too ei võtnud vedu ja taganes veelgi.

„Vähemalt praeguste andmete põhjal oligi see kõik. Ei midagi kriminaalselt. Ei midagi „kõlblusvastast“. Ei midagi,” resümeeris Salu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nõus
8 aastat tagasi

Ei ole KE fänn aga Salu nägemusega absoluutselt nõus. Absoluutne ämber Postimehe poolt. Ka see on ju igati tore, et üks 500 € pisisuli sai kriminaalkaristuse aga sadade tuhandete vargad jalutavad karistamatult ringi. Ikka väga õigusriik on meil.