3

Galerii: Politsei aastapäevaaktus

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu politseijaoskond tunnustas täna politsei- ja piirivalveameti aastapäevaaktusel töötajaid ja koostööpartnerid, andes üle teenetemärke ja tänukirju.

Fotod Arvo Tarmula

Politsei aastapäev01. Argo Tali. Tarmula Politsei aastapäev02. Tarmula Politsei aastapäev03. Andrus Kleeman. Tarmula Politsei aastapäev04. Kleeman, Tali, Taratuhin. Tarmula Politsei aastapäev05.Tarmula Politsei aastapäev5. Sulev Siht. Tarmula Politsei aastapäev5.Tarmula Politsei aastapäev06. Indrek Pall. Tarmula Politsei aastapäev07. Urmas Mägi. Tarmula Politsei aastapäev08. Terry Lukk. Tarmula Politsei aastapäev09. Indrek Priske. Tarmula Politsei aastapäev10. Tiina Matt. Tarmula Politsei aastapäev11.Aap Uspenski. Tarmula Politsei aastapäev12.Jonne Berggren. Tarmula Politsei aastapäev13.Tarmula Politsei aastapäev14. Indrek Pall. Tarmula Politsei aastapäev15.Urmas SuklesTarmula Politsei aastapäev16. Terry Lukk. Tarmula Politsei aastapäev17.Mehis Born. Tarmula Politsei aastapäev18.Toomas Schmidt Tarmula Politsei aastapäev19. Arnold Juhans, Tarry LukkTarmula Politsei aastapäev20. Indrek Priske, Jonne BerggrenTarmula Politsei aastapäev21.Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Karuott
Karuott

Kuhu jäi trikoovoor?

pook
pook

Kümnete autode kriipijad suvest saadik tabamata, linnaseinte sodijad “SKAN” leidmata. Kuulge teil on ju töö tegemata!
Kirjutame aga preemiaaid välja.

juss
juss

Aga sa ära sodi seinu, ega kriibi autosid!

wpDiscuz