Haapsalu läheb end tutvustama Peterburi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu esindus Peterburis arvo tarmula

Haapsalu delegatsioon Peterburis 2014. aasta kevadel. ARVO TARMULA

Haapsalu delegatsioon läheb tuleva aasta jaanuaris neljandat korda Peterburi, et tutvustada end Vene turismiärile.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles, et Peterburi minnaks ekoos Kuressaare ja Pärnu delegatsiooniga ning tõenäoliselt tuleb kaasa ka spaade liit oma esindusega. Suklese sõnul on 28. jaanuril äriseminar ja järgmisel päeval Kapella kontserdisaalis RAMi kontsert, millele järgneb kutsetga vastuvõtt.

Tavaliselt on koos linnavalitsuse inimestega kaasas olnud ka arukalt Haapsalu ja Läänemaa ettevõtjaid. Sukles rääkis Peterburi minekust neljapäeval kohtumisel vanalinna kohvikute ja muude äride pidajatega.

Haapsalu Müüriääre kohviku omanik Marget Vatku pani südamele, et Peterburi minnes on tähtis, et linna tutvustamine käiks korralikus vene keeles. „Vigast vene keelt võib veiniklaasi taga rääkida, aga ametlikul tutvustusel nii ei sobi,” arvas Vatku.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
22 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jahimees
8 aastat tagasi

pagulased on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nunnud…Euroopas on islamivõitlejad tapnud tänaseks tapnud mitu tuhat inimest…Kas te tõesti arvate et meil läheb teisiti???

Tondile 13,25
8 aastat tagasi

Olen täiesti sama meelt ja imestan, kui lihtsatest asjadest mõni kommentaator aru ei saa ja ikka oma vimma ajab.

arvan
8 aastat tagasi

Milleks vaja elada pidevalt mingis halvas tuleviku hirmus?! Elame ju praegu ja see aeg tuleks elada elamisväärselt, suheldes sõbralikult nii naabrite kui kaugematega, siis ei oleks vast ka meil endil probleeme kui me neid ise ei tekita!

meie
8 aastat tagasi
Reply to  arvan

ju ei tekita, tekitab võimupartei

imelikule
8 aastat tagasi

Parem tõesti kiri tsaarile,kui 1000 pagulasele.

vanasti
8 aastat tagasi

arenesid linnad ikka nii, et linnaelanikud pakkusid teenust üksteisele, ikka üksteise tarbeks, nüüd on võetud suund selle peale, et oodatakse suu ammuli, ehk keegi võõras tuleb suure rahakotiga ja hakkab seda raha siin laiali loopima. , ehk, et paarkümmend kõrtsi linnas imet teevad, imet tegid linnas leivatehas, kalakombinaat, kalurikolhoos, teenindusmaja, lihakombinaat, ehitusfirmad, õmblusvabrik, naftabaas, oma materjal ja omadele, kõigil oli tööd ja leiba. nüüd ootame imet

juss
8 aastat tagasi
Reply to  vanasti

Mitte vanasti, vaid vene ajal!

tt
8 aastat tagasi

Pole tähtis, mis värvi kass on, peaasi, et hiiri püüab.
Ehk siis: olgu Sukles või keegi teine, aga ilma promot( moodsamalt müüki) tegemata, ei arene linn, ei tule teenistust ka kõige lihtsama töö tegijale.

Jahimees
8 aastat tagasi

Kübe ja Co võtke ka kaasa kui eliit..
samuti Hull Anne ja Näpu Aare koos lahtise UAZi ja koeraga…
ja ärge Valget Daami K.Sambukat unustage

Osaleja:
8 aastat tagasi

Jääme Venemaa naabriteks ja siia ei tasu poliitikat segada: Vene tsaar ehitas Haapsalu raudtee, et Peterbusist saaksid supelsaksad Haapsalu puhkama sõita, mis mõjutas pikki aastaid linna arengut, seda on tänagi linnapildis näha. Eesti riik ei suuda kuidagi raudteed taastada, et puhkajad-turistid saaksid Peterburist Haapsalu tulla. Hea, et linnapea Urmas Sukles seda mõistab.

imelik
8 aastat tagasi
Reply to  Osaleja:

no tehke siis uuesti palvekiri vene tsaarile, nagu 40-dal, saata ehk raudtee ja peterburi supelsaksad

Henry
8 aastat tagasi

Hoidkem sõprussidemed soojas oma rikka ja lähedase naabriga , pole siin ülbitseda ühti!Rahvaste vahel ju vaenu ei olegi.

Kübe
8 aastat tagasi

Meil omalgi siin linnas vante küll