Lääne Elu paberleht laupäeval, 17. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel1710001

Pagulaste saabumiseks käivad kiired ettevalmistused

Esimesed pagulaspered võivad Läänemaale jõuda juba sel aastal – võimalik isegi, et novembri lõpus või detsembri alguses –, ning praegu käivad kiired ettevalmistused tugiisikute, pagulastega tegelevate ametnike ja koolide-lasteaedade ettevalmistamiseks. MTÜ Pagula ühe asutaja Innar Mäesalu sõnul on Pagula valmis neid vastu võtma.

Haapsalu kaks maja on varisemisohtlikud

Hiljaaegu on päästeamet teinud Haapsalu linnale märgukirja kahe varisemisohtlikuks tunnistatud maja kohta – Sadama 2 ja Suur-Lossi 17. Muu hulgas seisab kirjas, et kui maja variseb, ohustab see tänaval kõndijate elu ja tervist. Mõlema hoone puhul tunnistab praegune omanik, et alguses oli plaan, kuid neile tõmbas kriipsu peale Sadama 2 puhul masu ja Suur-Lossi 17 puhul tulekahju. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eestlane
8 aastat tagasi

Ei oota neid siia keegi, lihtsalt meil tuleb nad vastu võtta. Rahunege maha ja mõelge natuke ajaloo peale, kui olete võimelised !?

Kuidas
8 aastat tagasi
Reply to  eestlane

Mis see ajalugu siia puutub? Kas eestirahvas on veel vähe ajaloo jooksul kannatama pidanud igasuguste ülemvõimude mõju all? Nüüd siis E liit oma islami peale surumisega. Kogu see jama on ju kunstlikult tekitatud, et tekiks kõikjal palju rahutusi-korratust, et see kes probleemi tekitas saaks tulla ja võtta avalikult võimu. Tekitame probleemi ja pakume ise lahendust.Aga kes on need tegelased? Selle saame ära tunda sellest kes kasu saavad ja millistesse salaühingutesse nad kuuluvad.

arvan
8 aastat tagasi

Imestama paneb, et neid pagulasi oodatakse siia, nagu tooks nad midagi head või oleks midagi head, mis rõõmu nad küll meile pakkuvad.