0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 13. juunil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel1306001

Salajõe elanikud kahtlustavad ebaseaduslikku kaevandamist

Salajõe elanikud kahtlustavad, et turbakontsern Kekkilä on Niibi rabas hakanud turvast koorima alalt, millel pole veel kaevandusluba, ning rikkunud kahe rabajärve kaitsevööndi. Loe Lääne Elu paberlehest, mida ütleb asja kohta Kekkilä ja mida keskkonnainspektsioon.

 

Ene Priimets – nelja aastaga arhitektist veinimeistriks

Suvehaapsallase Ene Priimetsa pruulitud tikrivein osutus Läänemaa parimaks, sest oli ainus, mis pääses meie maakonnast Maalehe veinikonkursi finalistide hulka. Loe Lääne Elu paberlehest, kuidas head veini ajada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz