0

Läänemaa õpilased tulid inimeseõpetuse olümpiaadil kolmandaks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tallinnas peetud üle-eestilisel inimeseõpetuse olümpiaadil saavutasid kolmanda koha kaks Läänemaa õpilast.

Eesti kolmandad on Ridala põhikooli 5. klassi õpilane Liilian Lember (õpetaja Piret Silm) ja Kullamaa keskkooli 6. klassi õpilane Maarja Kask (õpetaja Mai Jõevee), teatas maavalitsuse pressiesindaja.

12. mail Tallinnas toimunud inimeseõpetuse olümpiaadi lõppvooru pääsesid iga maakonna parimad ainetundjad. Läänemaalt osales lõppvoorus neli õpilast. Kokku osales lõppvoorus 78 õpilast 5.8. klassidest.

Olümpiaadi lõppvooru võistlus koosnes kahest osast – individuaalsest teadmiste kontrollist ja rühmatööst: esmaabi andmise simulatsioonidest, probleemolukordade lahendamisest rollimängus, mõistekaardi koostamisest, juhtumite analüüsist, koostööoskuste ja teadmiste hindamisest.

 
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz