0

Lääne maavalitsus ootab kauneimate kodude kandidaate

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne maavalitsuse kodukaunistamise komisjon ootab kandidaate konkursile Eesti Kaunis Kodu 2015.

Maavalitsuse pressiesindaja teatel saab lisaks kaunile kodule kandidaate esitada järgmistes kategooriates: parim tööstusmaastik, parim tervisespordirajatis, kauneim kortermaja, energiasäästlik kaunis kodu ja kaunis muinsuskaitseobjekt.

Auhindu võitjaile jagab president augustikuus.

Konkursi tingimused leiab Eesti kodukaunistamise ühingu kodulehelt: http://iluskodu.ee/konkursid.php

Oma ettepanek koos kauni koduaia (või suvekodu) fotode, omaniku nime, omaniku elukoha aadressi ja (võimalusel) omaniku telefoninumbriga tuleks saata 30. maiks meiliaadressile  kristel.jupits@laane.maavalitsus.ee.

Eelmisel aastal said Läänemaalt tunnustuse kolm kodu: Liivi ja Arne Veske kodu HaapsalusReet Jänese perekonna kodu – Kruusiaugu talu Väike-Lähtru külas ning Küllike ja Raimond Lunevi maakodu – Änivere talu Enivere külas.

Info telefonil 472 5607.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz