3

Postimehe lugejad:Birgiti trahter on Läänemaa parim söögikoht

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Sel nädalal avalikustati 50 Eesti parima söögikohta. Selle nimekirja panid kokku peakokad jt asjatundjad. Läänemaalt on nimekirjas Hapsal Dietrich.

Postimehe tarbijatoimetus uuris seejärel, milliseid söögikohti hindavad nende lugejad. Lugejate nimekirjas on 47 söögikohta, neist 23 Tallinnas. Läänemaalt on selles nimekirjas vaid üks söögikoht, Birgiti trahter Risti-Virtsu tee ääres Lihula lähedal.

Postimehe tarbijatoimetusele on iseloomustatud trahterit nii: toit on seal maitsev ja hind ei ole krõbe ehk toidu kvaliteedi ja hinna suhe on paigas. Liha tuleb seal enda karjamaalt ja kartul enda põllult, samuti ka salati tooraine.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Koore Klops
Koore Klops

Tublid naised seal, oskavad süüa teha.

Urve Õlis
Urve Õlis

Ja burger tuleb oma põllult!
mis asja te ajate? Pubi ja söögikoht??

Küllap...
Küllap...

Tõsi ta on!

wpDiscuz