LOETUIMAD LOOD 2017. Haapsallu tuleb uus Aasia toidu pakkuja

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Avaldame 2017. aastal Lääne Elu veebis enim loetud uudis- ja arvamuslood.


Aasia toitu hindavad haapsallased on siin näinud nii tulijaid kui ka minejaid. Kas Buddha Best naaseb ka 2018. aasta suveks, pole veel teada. Foto: Katrin Arrak

Krimiuudiste kõrval erutab Lääne Elu Online’i lugejaid enim söögikohtade teema. Iga toidukoha avaja võib arvestada suure hulga uudist lugevate huvilistega.

Mais avas Haapsalu vanalinnas uksed Aasia toitu pakkuv Buddha Best. Suvehooaja söögikoht asus Karja tn 3, kus eelmisel aastal tegutses lühikest aega Hiina toidu koht Pagood.

Buddha Besti köögis hakkavad toimetama kaks kokka Indiast, lubas koha pidaja Kris Adamson. “Eestlane ei saa Aasia toiduga hakkama,” ütles ta.

Menüü oli Aasia söögikohale omaselt pikk. “Üle saja toidu,” täpsustas Adamson. Toitu müüdi ka kaasa.

Pärnus samanimelist kohta pidav Adamson ütles, et talle jäi silma, et Haapsalus Aasia toitu ei tehta, tuli kohale, sõitis ringi ja leidis tühja maja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kaas
6 aastat tagasi

Kodulehe tegemata jätmise pealt hoitakse kokku, asi kahtlane. Facebooki kaudu turustvad ennast koduperenaised koogiküpsetajad.