Karin Talving ja Aaro Õismets on kolmekordsed Läänemaa lauatennisemeistrid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 6

Pühapäeval asusid Läänemaa lauatennisemeistreid selgitama 29 lauatennisisti. Naisüksikmängus võitis esikoha Karin Talving, teiseks jäi Janely Vestli ja kolmandaks Karin Saviots.

Teise kulla sai Karin naispaarismängus koos noorema õe Katrinaga ning kolmanda segapaarismängus koos meeste võitja Aaro Õismetsaga.

Naispaarismängus olid teised Janely Vestli – Karin Saviots ning kolmandad Trinity Õismets – Maria Võrklaev. Meeste turniiril jäi teiseks Toomas Vestli ja kolmandaks Dirk Schöbe.

Meespaarismängu võitsid Aaro Õismets-Toomas Vestli, kellele finaalis alistusid 0:3 Dirk Schöbe-Heikki Sool.

Kolmanda koha mängus võitsid Eduard Brok-Jaanus Saviots 3:1 paari Jüri Muuli – Mati Paat. Segapaarismängu väga tasavägises finaalis tuli Janely ja Toomas Vestlil vastu võtta 2:3 kaotus.

Kolmanda koha said Maria Võrklaev – Dirk Schöbe. 2002.a. sündinud poiste parim oli Kaaro Saatmäe ja tütarlastest Trinity Õismets. P-2006 võitjaks tuli Joonas Vestli.

Heikki Sool

Lauatennis (1) Lauatennis (2) Lauatennis (3) Lauatennis (4) Lauatennis (5) Lauatennis (6)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments