1

Kert Pääbo sai kestvuskrossis Pärnumaal etapivõidu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kert Pääbo Bret Rii PriidelKert Pääbo. Foto: Bret Rii Priidel

Nädalavahetusel peetud motokrossivõistlustel õnnestus Lääne MK sõitjatel võita paar poodiumikohta. Kert Pääbo võitis Pärnumaal kestvuskrossi etapi, külgkorvipaar Janek Soidla/Siim Valgre sai Kiviõlis karikasarja avaetapil kolmanda koha.

Pühapäeval koguneti Pärnumaale Potsepa karjääri kestvuskrossi etapile. Kui eelmisel etapil naasid läänlased kahe medaliga, siis seekord piirduti ühega, kuid kirkaimaga. E1 klassis saavutas etapivõidu Kert Pääbo. Veteranide klassi favoriit Reio Engman pidi seekord mootoririkke tõttu sõidu katkestama.

"Sõit sujus nii, nagu lootnud olin. Seekord oli raja ääres palju toetajaid ja see andis lisamotivatsiooni, et võit võtta. Kuna alustasin sel hooajal treeninguid palju hiljem kui eelmistel aastatel, on veel palju tööd teha, aga seda olen ma valmis igapäevaselt ka tegema," kommenteeris etapi võitja Kert Pääbo Lihula valla Facebooki lehel.

Laupäeval peeti Kiviõlis Korvikunnide karikasarja avaetapp, kus head sõitu tegid Lääne MK külgkorvipaar Janek Soidla/Siim Valgre. Esimene etapp võeti Soidla sõnul rahulikult – uue mootorrattaga vajasid mehed veel veidi harjumist. Kogu võistluspäev kulges läänlastel tõusvas joones ning masinaklassis Kiired õnnestus Soidlal/Valgrer saavutada kolmas koht.

Hannes Prikk

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
rae
rae

Tubli! Edu edaspidiseks!

wpDiscuz