Suvebuss võiks sõita ka Peraküla randa

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Nõva vallavalitsus tegi Lääne maavalitsusele ettepaneku pikendada Haapsalu ja Dirhami vahelist suvebussiliini Peraküla rannani, et suvitajad saaksid külastada ka Nõva valla üht parimat suvituskohta.

„Peame kaaluma,” ütles maavalitsuse arengu- ja planeerimisosakonna juhataja Merle Mäesalu. Mäesalu sõnul on küsimus lisarahas, sest Perakülla sõit toob kaasa lisakilomeetreid.

Mäesalu sõnul on praegu raha nii palju, et Haapsalu-Dirhami suvebussi saaks käigus hoida kaks kuud. Tavaliselt alustab suvebuss jaanipäeva paiku ja käib augusti lõpuni.

Suvebuss on olnud käigus 2013. aastast. Seda toetavad omavalitsused, mida suvebuss läbib: Haapsalu linn, Ridala-, Lääne-Nigula- ja Noarootsi vald. Suvebussi tellija on Lääne maavalitsus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
9 aastat tagasi

Kui juba laristamiseks läks,siis võiks ju raudtee teha,et Haapsalu rong ka sinna sisse pöörata saaks.Asi see kiirrongil see mõnekümne kilomeetrine vonks siis teha on.

A.Hit/LER
9 aastat tagasi

Kui kaugele jääb Nõva Perakülast km…Suvebussiga tulijatele…
suvebussipeatusest Peraküla randagi 4 km….pärast tagasi 4 km…aga edu debiilikutele…Mõnus umbtolmav kruusatee

Marika
9 aastat tagasi

eks ta olele! Tegelikult elan Rannakülas. Kui tõesti vaja ööbimist, siis ikka saab. Tuleb ainult ilusasti küsida 😉

Marika
9 aastat tagasi

Hei! Hei! Sealgi suuper majutuskohad, nagu Samblamaa, Nõva Villa jne. Nõva Rannakülaski on odav majutuskorter, peaaegu nagu couchurfing!

eks ta ole
9 aastat tagasi
Reply to  Marika

Sa pole vist elus Perakülas käinud 🙂
Kõik majutuskohad, millest räägid, on 5 -10 km kaugusel ja suvel enamasti pikalt ette broneeritud, nii et …

minamari
9 aastat tagasi

Suurepärane idee! See teeks ju Haapsalu super huvitavaks – milline boonus mudalinnale. Ööbidagi saab Peraküla rannas hädakorral – sääl ju katusealused koos lõkkeplatsidega.

Lennu
9 aastat tagasi

aga kui siis õhtune buss katki läheb…koju on oi kui pikk pikk maa ja hääletada pole seal head kohta ka…juba suurele teele on ainuüksi 4 km…ja seal elab karu ka…

karlike
9 aastat tagasi

OLEN POOLT!!

Marika
9 aastat tagasi

Üks üllatavalt hea ettepanek! Olen sellisest bussiliinist unistanud juba mõnda aega! Aga, unistada on vist ohtlik! Need võivadki täituda! Loodetavasti!

Eesti+Vabaks
9 aastat tagasi

Kas sinna Perakülla mitte sõjaväe polügon ei pidanud tulema? Muidugi saan siis asjast aru nii, et sõjahüsteerias Eesti riigi kodanikele tulebki luua võimalused pommirahe all päikese võtmiseks. Kasvõi harjutamise möttes. Kaua me ikka koos Nato “liitlastega” piirilinn Narvas tankidega tühja keerutame. Edasi, Kentucki poisid!!!