Lääne Elu paberleht neljapäeval, 9. aprillil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20150409

Maavalitsuses hävitati kondoome

Maavalitsuses lõigati lauanoaga lõhki 1704 pakki Durexi kaubamärgiga võltskondoomi pakki, mille politsei mullu aprillis Kullamaa ettevõtja Erki Posti kodunt ja tema firma müügiautomaatidest konfiskeeris.

Lõps hakkab linnahooldust juhtima

Haapsalu Linnahoolduse OÜ nõukogu valis teisipäeval tegevjuhiks Alo Lõpsi, kes hakkab sel ametikohal tööle mai keskpaigast. Valikut tehes sai määravaks Lõpsi palgasoov, mis oli kahe teise kandidaadi omast väiksem.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ka+elanik
8 aastat tagasi

Vinguviiulid vahutavad sappi

Sandra
8 aastat tagasi

Miks üldse on vaja selle konkursiga lolli mängida. Nagunii paneb Sukles kohale oma parteisõduri. Vastik linnavalitsus.

.
8 aastat tagasi
Reply to  Sandra

Just nii ongi, sellistel kohtadel ei saa ükski selline inimene töökohta,kes ei kuulu Suklase soosingusse. Kunn otsustab!

huvitav
8 aastat tagasi

ilmselt oleks selliste asjaolude väljatulekul põhjendatud uurida, kas samasugust käitumist ja tegutsemist tehakse ka Haapsalus.

Mnjah
8 aastat tagasi

Kohalik konnatiik haiseb ja isegi virvendust ei ole. Otsustajate hallolluse massi vähenemine alla kriitilise massi eeldab nõukogu kohest väljavahetamist. Tule taevas appi…

Oige ja vasemba
8 aastat tagasi

Mis tähendab, et valiku kriteeriumiks oli väiksem küsitud palk? Palgaga on nii nagu ta on. Vaevalt,, et Lõps küsis nendest veel kahest oluliselt vähem. Nõukogu reguleerib omade palka kvartali tulemustasuga, milline kirjutatakse sisse töölepingusse ja see on juba oluliselt suurem nendest numbritest millisega Lõps algselt letile tuli. Suklesel oleks ammu aeg kas tagasi astuda või oluliselt muuta oma mõttemaailma.

Pärn
8 aastat tagasi

No se Sukles on ikka küll eriline kuju.
Konkursil osales väga palju väärikaid kandidaate, kuid 2-he parima hulka valiti ikka 2 Reformierakonna liiget. Elagu Sukles

kodanik
8 aastat tagasi

Palju õnne Urmas Suklesele, suurepärane valik.

vot kus lops (Lõps)
8 aastat tagasi

Kas linnavalitsusel on eetiline koostööd teha Käsu ja Lõpsiga? Kas keegi omab ülevaadet, kui palju teenuseid linn Käsu Taavilt ostab? Kas linnapoolne toetusavaldus loomade varjupaigale on tingitud headest suhetest hr. Käsuga?

Stagnatsioon
8 aastat tagasi

Võim korrumpeerib ja absoluutne võim korrumpeerib absoluutselt.

Lõps hakkab linnahooldust juhtima
8 aastat tagasi

IRW