Lääne Elu paberleht neljapäeval, 26. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20150226Enim uusi autosid müüs Tradilo

Läänemaa automüüjail oli eelmine aast stabiilne, kuid tänavust automüüki võib mõjutada 2014. aasta detsembris jõustunud käibemaksuseaduse muudatus. Kõige enam müüs Läänemaal 2014. aastal uusi autosid Uuemõisa Tradilo, kelle esindatav Kia oli ka kõige populaarsem mark ostjate seas. 

Läänemaa suurannetajad on Tishler ja Suur

Kolmapäeval Eesti Ekspressi avaldatud nimekirjas nelja parlamendierakonna 20 suurima annetaja kohta on mitu Läänemaaga seotud ettevõtjat ja riigikogu liiget. Riigikogu liikmeist on nelja viimase aastaga annetanud suurima summa sotsiaaldemokraat Neeme Suur – 16 996 eurot. Haapsalust pärit ettevõtja Veiko Tishler on aga toetanud Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) 63 500 euroga.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
einoh,
7 aastat tagasi

tore, aga võtke siit maha see bänner, kus üks naisterahvas ennast pakub, või on LE tõesti nii kollane