Lõppes Haapsalu karikasari lauatennises

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Läänemaa lauatennisistid on viimasel ajal osalenud nii kohalikel kui rahvusvahelistel võistlustel, kirjutab Heikki Sool.

Karikasari sai läbi

Haapsalu lauatennise karikasarja finaaletapi võitis Aleksandr Lušin (Maardu LTK), teine oli Toomas Vestli ja kolmas Aaro Õismets (mõlemad Haapsalu LTK). Naiste esikolmikus finaalis olid Kätlin Latt (LTK Kalev), Karin Talving (Haapsalu LTK) ja Elina Djomina (Maardu LTK).

Rahvaliiga võitis Mihkel Puhm (Haapsalu LTK), järgnesid Kalvi Sagor (Haiba SK) ja Janno Peensalu (Pärnu).

Viie etapi kokkuvõttes (arvesse läksid kolme etapi ja finaali tulemused) said kaksikvõidu Vestli ja Õismets. Kolmas oli Andrus Steinbach (Haiba SK).

Naiste kindel võitja oli kokkuvõttes Kätlin Latt maksimaalse võimaliku punktisummaga 250, teine ja kolmas olid läänlannad Janely Vestli ja Karin Talving. Kätlin oli ka parim naispaarismängija.

Taas läks jagamisele parima meespaarismängija esikoht – Aaro Õismets ja Janek Reinaru (Kuressaare LTK Tops).

Rahvaliiga üldvõitjaks tuli saarlane Janek Reinaru, teiseks ja kolmandaks tulid spordikoolipoisid Mihkel Puhm ja Mattias Ristmägi. Parim reitinguta mängija oli Joonas Vestli Vatlast ja parim -10 reitingupunktiga mängumees Aleksander Tuhkanen (Keila LTK Pinksiproff).

Parimateks 2003.a. noorteks olid Katrina Talving (Läänemaa spordikool) ja Andrus Hiiemäe (Keila), parimad juuniorid olid Karin Saviots (Haapsalu LTK) ja Dmitri Rakel Keilast, parim 40+ lauatennisist oli Jaanus Saviots ja 65+ klassis Hillar Mänd (Pärnu-Jaagupi LTK).

Rahvusvaheline turniir

Nädalavahetusel Riias kaheksa riigi lauatennisistide osavõtul toimunud turniiril pääses Aaro Õismets alagrupist finaalringi teisena, kuid kahjuks
sai kohe esimeses ringis vastaseks hilisema finalisti hiinlase Kaiyue Liu ning vastu tuli võtta 0:3 kaotus.

Edasi sai ta jagu kahest valgevenelasest (Vladislav Tarast 3:0 ja Andrei Tsiarokhinist 3:1) ning 9.koha mängus kaotas Artsiom Lohvinaule 1:3., saades tulemuseks 10. koha. Toomas Vestli (Haapsalu LTK) võitis lohutusturniiri ning sai 17 koha.

Tuleval laupäeval algusega kell 11 on kõik lauatennisehuvilised oodatud Haapsalu Wiedemanni spordihoonesse, kus toimuvad Eesti võistkondlike meistrivõistluste I liiga viimased mängud.

Meie meeskond püsib kolmandal kohal ning kui selle koha säilitame, siis toimuvad aprillis üleminekumängud kõrgliigasse.

Heikki Sool

Fotod: erakogu.

lauatennis (1)

Haapsalu karikasarja naiste üksikmängu võitjad.

lauatennis (2)

Haapsalu karikasarja meeste üksikmängu parimad.

Toomas Vestli Riias

Toomas Vestli Riias rahvusvahelisel võistlusel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ann
9 aastat tagasi

Naiste võitjate pildil on ikka täiega naised !