Haapsalus tähistatakse vabariigi aastapäeva kontsertjumalateenistuse ja etendusega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

24.veebruari tähistamine Läänemaal 2014.aastal24. veebruari tähistamine Läänemaal 2014.aastal. Foto: erakogu

Haapsalu linn, Lääne maavalitsus, EELK Lääne praostkond ning Kaitseliidu Lääne malev kutsuvad tähistama Eesti Vabariigi 97. aastapäeva 24. veebruaril Haapsalus, teatas maavalitsuse pressiesindaja Maris Saar.

Kell 11 toimub kontsertjumalateenistus toomkirikus, kus esineb Haapsalu toomkoor ning kõneleb Lääne maavanema kt Kristel Jupits ning Läänemaa Ühisgümnaasiumi 12H klassi õpilane Grete Grauberg. Lippudega tuleb välja Kaitseliidu Lääne malev, Haapsalu linna koolid ning teised organisatsioonid.

Kell 12 toimub pärgade asetamine Vabadussõja mälestussamba jalamile lossiplatsil. Pidulikul tseremoonial kõnelevad Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid, piiskop electus Tiit Salumäe ja Kaitseliidu Lääne Maleva major Arnold Juhans.

Kell 12.30 on kõik oodatud Krahviaeda Ants Laikmaa paviljoni juurde, kus toimub paviljoni avaetendus „Laikmaa ja Tuglas Krahviaias“. Pärast etendust pakub Kaitseliit suppi.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
osades
7 aastat tagasi

suku ja karilaid