Haapsalu linnavalitsus langes varguse ohvriks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Vahemikus 26. novembrist kuni 19. detsembrini käisid vargad Paralepas asuval kinnistul, kuhu Haapsalu linnavalitsus oli paigutanud Lõokese tänava rajamise käigus langetatud puudest saadud metsamaterjali.

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani sõnul märkas seda, et palgivirn on väiksemaks jäänud, inimene, kes aitas linnavalitsusel korraldada metsa mõõdistamist. "Ta läks huvi pärast vaatama, kuidas olukord on," ütles Vikman.

Aselinnapea sõnul ei ole varaline kahju õnneks väga suur. Varastatud on umbes 3-4 tihumeetrit palke, mille rahaline väärtus on ligi 110 eurot.

Teistest virnadest ei ole Vikmani sõnul palke varastatud. "Keegi on teinud endale küttepuid niisugusel viisil," nentis aselinnapea. "Palve on, et kui kodanikud näevad kahtlast tegevust, võiks sellest teada anda," lisas Vikman.

Vikman ei osanud ennustada, kui tõenäoline on, et varas kätte saadakse. Tema sõnul ei ole talle teadaolevalt linnavalitsuselt varem metsa varastatud. "Ega me metsaga ju väga ei tegele," märkis Vikman.

Esimesel pildil on näha, milline oli palgivirn novembri lõpus. Teisel fotol on näha, et 19. detsembriks oli virn jäänud märksa väiksemaks. Fotod: Haapsalu linnavalitsus.

palgivirn

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jane
9 aastat tagasi

Arvan, et UISUTAJA organiseeris selle varguse. Ta ongi spetsialiseerunud puude ja kartulite vargusele, eriti enne valimisi.

Ega pätid
9 aastat tagasi

…ilmast ei kao. Ühe veebikaamera panek maksaks u. 300 euri. Aga kuna riigiametnike palk sellest ei muutu,siis ka tuhande euri suurune vargus neid ei loksuta- maksumaksja raha…

hm
9 aastat tagasi

Eks metsa raiuvad ju koostööpartnerid tulbist. Edasi tuleb lihtsalt oletada, sest linnas ju suurem osa kodanike tea mis kontoriga tegemist oooo

pealtnägija
9 aastat tagasi

savisaar käis pealinna elanikele tasuta ahjumaterjali nõutamas.
Talumehed, vaadake kartulikeldrid ka üle!

Vaata
9 aastat tagasi

Jah, puid on keegi ilmselt omastanud, kel küte vajadus suur. Kindlasti pole seda teinud keegi nendest kel mammonat üksjagu. Tegu siis ilmselt sotsiaalabiga, mida linnavalitsus võiks näidata ka sellel kulureal.

ikka
9 aastat tagasi

suured tõllas, väiksed võllas