Silver Meikar kandideerib riigikokku sotsiaaldemokraatide ridades

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Silver MeikarInimõiguslane ja vabakutseline ajakirjanik Silver Meikar (pildil) liitub Sotsiaaldemokraatliku erakonnaga ja kandideerib eelseisvatel valimistel sotsiaaldemokraatide ridades riigikokku, teatas sotsiaaldemokraatliku erakonna kommunikatsioonispetsialist Raigo Jahu.

“Sotsiaaldemokraatidega liitumisel sai otsustavaks, et Sotsiaaldemokraatlik erakond on kõige enam tõestanud oma tegudega, mitte ainult sõnadega, et ta seisab inimõiguste ja kodanikuvabaduste eest,” ütles Silver Meikar.

“Veendumus Eesti poliitikasse tagasi tulla küpses viimase aasta vältel Kiievis, Krimmis ja Ida-Ukrainas sündmusi jälgides. Soovin seista demokraatliku väärtuste, inimõiguste ja vabaduste eest, need ei ole enesestmõistetavad,” lisas Meikar.

“Eelmise parlamendi koosseisu ajal kuulusime Silveriga mõlemad Euroopa Nõukogu Parlamentaarsesse Assambleesse ja ma nägin, kui tõsiselt ja pühendunult Silver Meikar inimõiguste ja demokraatia kaitsmisesse suhtub. Sotsiaaldemokraadid on järjepidevalt tegelenud demokraatia küsimustega vaatamata sellele, et need ei ole  alati populaarsed teemad, kuid see on just kaalukeel, mis saab otsustavaks riigi ja rahva jaoks olulistel hetkedel,” ütles Sotsiaaldemokraatliku erakonna peasekretär Indrek Saar.

Silver Meikar on olnud Ukrainas vaatlejana oranži revolutsiooni ajal ning ta kajastas alates 2013. aasta lõpust vabakutselise ajakirjanikuna olukorda Ukrainas. 2012. aastal pälvis Silver Meikar Valgetähe IV klassi teenetemärgi järjekindla inimõiguste, kodanikuvabaduste, demokraatia ja õigusriigi põhimõtete kaitsmise eest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nõutu
9 aastat tagasi

mis mõttes nendel on ausam vaade ? Sa kas oled aus või siis mitte.Ja üldse,mis asjalikke etepanekuid on SDE, meie majanduse turgutamiseks.Mingi jura,mis ei muuda tavainimese elu kuidagi kergemaks.

Kelle...
9 aastat tagasi

…poolt siis veel, loomulikult SDE poolt!

No kuulge...
9 aastat tagasi

Mina hääletan ka SDE poolt,..igal juhul!

isa tereza
9 aastat tagasi

kõikide kehvikute lemmik

Savu
9 aastat tagasi

Ordeni pälvis selle eest et õppis CAI koolis Saksamaal ja president ka meil Ameerikast pärit.Eestlane ori kes hääletab võõrvõimu esindajatele.

tuli
9 aastat tagasi

ka kapist välja

Kätlin
9 aastat tagasi

Miks mitte! SDE-l on ausam vaade kah.

2.kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  Kätlin

Ütled seda nii, nagu oleksid mingit pettust täheldanud Eesti poliitikas… :))

nomis
9 aastat tagasi

hääletaks küll Silveri poolt

2.kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  nomis

Sa ei hääleta mitte Silveri poolt, vaid SDE ja sotsiaaldemokraatliku maailmavaate poolt.

oki
9 aastat tagasi
Reply to  2.kodanik

Hääletamegi SDE poolt.

Juhan
9 aastat tagasi

Silver Meikar!

Mis inimõiguste ja demokraatia eest võitleja te olete kui ise kulutasid hiljuti prokuratuuri uksi, kas tuletan teile meelde, et sellised inimesed ei peaks ega tohiks oma minevikku unustama?