Opositsioon surus metsakalmistu arendamise Haapsalu arengukavasse

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu metsakalmistu. Foto: Arvo Tarmula

Metsakalmistu stend

Metsakalmistu infostend. Foto: Haapsalu linnavalitsus.

Haapsalu linna arengukavasse läks sisse Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni ettepanek alustada metsakalmistu detailplaneeringu elluviimist.

IRLi fraktsioon juhtis tähelepanu, et metsakalmistu detailplaneering on koostatud juba üle kümne aasta tagasi, aga selle elluviimisega pole tõsiselt veel alustatudki.

„Oleks viimane aeg hakata kalmistu arendusega tegelema, sest probleemid hakkavad kuhjuma,“ seisab IRLi ettepanekus. Probleemidena nimetab fraktsioon liigvett, uute matusekohtade ettevalmistamist, puudulikku taristut, urnimatuse ala puudumist.

Kui enamik opositsioonis IRLi ettepanekuid jäi arengukavas arvestamata, siis seda ettepanekut aktsepteeris nii volikogu planeeringu- ja kommunaalkomisjon kui ka linnavalitsus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ülla
9 aastat tagasi

Palun vabandust, Lehte! Ma eksisin. Sisse läks 15 IRLi parandusettepanekut, 13 ettepanekut tõesti ei läinud. Enamus siiski läks sisse. Aga vabandan veelkord.

Rahu
9 aastat tagasi
Reply to  Ülla

Näed siis Ülla, ka sina ei ole eksimatu. Oskad maha rahunedes ikka inimeseks jääda…

kirjaviga
9 aastat tagasi

Artikli pealkirjas on üks o puudu, praegu on Opsitsioon, peab olema Opositsioon

Vaim
9 aastat tagasi

Oh, Ülla, Ülla, pidasin sind linnavalitsuses üheks lahtisema peaga ametnikuks, aga nüüd saan aru, et oled ka sina linnapea poolt levitanud nakkushaigusega nakatanud ja ajad tõelist jama ning mustad ajakirjanikku. Vaatasin LV kodulehelt arengukavasse esitatud parandusettepanekuid, siis suvalised tagantpoolt vaadates muudatusettepanekud nr 26, 22, 20, 18 jne ei räägi mingist tõmbekeskusest. Loe palun rahulikult läbi need parandusettepanekud ja ära võta ajakirjaniku suhtes nagu Sukles kohe tõrjuvat hoiakut. Rahu, rahu ja veelkord rahu…

Ülla
9 aastat tagasi

Vabandust, parandusettepanek oli “maakondlik tõmbekeskus” asendada “piirkondliku toimekeskusega”

Ülla
9 aastat tagasi

Tere Lehte! Pean Sind kahjuks jälle parandama.Ainuke IRLi ettepanek, mis parandusena sisse ei läinud, oli soov “maakondlik tõmbekeskus” asendada “piirkondliku tõmbekeskusega”. Nagu Sa reedel saalis võisid näha, siis kõik teised parandusettepanekud hääletati sisse. Miks Sa niiviisi valet kirjutad? Ei ole ilus.