Eesti kauneim maakodu asub Läänemaal

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ajakirja Maakodu kaunima maakodu konkursi võidukodu on ülekaalukalt Oleg ja Kristina Epneri Suureküla talu, mis asub Väike-Ahli külas Läänemaal, teatas maakodu.delfi.

Žüriisse kuulunud sisekujundaja Ene-Ly Piibori hinnangul jäi Suureküla talust silma pererahva nutikus vanu materjale ära kasutada ning neile uue funktsiooni ja praktilise väärtuse andmine. 

Kõige osavõtjaterohkeima kategooria, kauneima suvekodu tiitli sai Marika ja Erik Hansoni Villa Hanson Noarootsi mändide all.

Võidukodu aitasid väljas selgitada Heiki Pärdi ja Elo Lutsepp Eesti Vabaõhumuuseumist, sisekujundaja Ene-Ly Piibor, sponsoritest Kadi Aljas ja Marek Andres (Autoekspert), Virge Teets (Fiskars Eesti), Heldi Ruiso (Hill&Knowlton Strategies), Karin Mängel (Villeroy-Boch) ja Jaanika Putna (Delux).

Võitjatest saab lähemalt lugeda Maakodu oktoobrinumbrist.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
9 aastat tagasi

Kui palju kulub bensiini ja elektrit selle nudimise ja ludimise peale? Mis on ilus? Kui suur on jalajälg mis maha jääb “bauhofis” käies? (jälgi pakendi kogust mis poeskäigust järele jääb)