3

Lääne maavanem ja Haapsalu linnapea lähevad Obamat kuulama

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Täna hommikul Tallinna jõudnud Ameerika Ühendriikide president Barack Obama peab pärastlõunal Tallinnas Nordea kontserdimajas avaliku kõne, kuhu on teiste seas oodatud ka Lääne maavanem Innar Mäesalu ja Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

"See on suur asi. Ma arvan, et kogu Eesti ootab, mida Obama ütleb," ütles Sukles Obama visiidi kohta.

Enne avalikku kõnet kohtub Obama Kadriorus Eesti presidendi Toomas Hendrik Ilvesega. Lisaks kohtub Obama Eestis veel Läti ja Leedu riigipeadega. Koos Eesti peaministri Taavi Rõivasega külastab Obama Eestis asuvaid USA ja Eesti kaitseväelasi. Ameerika president lahkub Eestist täna õhtul, et suunduda 4.-5. septembrini Walesis toimuvale NATO tippkohtumisele.

Obama avalikku kõnet Nordea kontserdimajas kajastab kohapealt ka Lääne Elu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
juhhaidaa
juhhaidaa

Reformikate odav feim, ei miskit muud.

kodanik
kodanik

See mida ytleb on teada. Kaitseme, oleme koos, hoiame yhte ,, erutusest ikka ei saa veel yle:)

mnjah
mnjah

Ehk siis ütleb seda,mille najal reformierakond endale nime loodab teha, sellepärast need kaks “geeniust” sinna kutsutud ongi.

wpDiscuz