0

Kaia Kanepi võitis pingelise kohtumise

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaia Kanepi Wimbledoni turniiril

US Openi naiste üksikmängu teises ringis alistas tennisist Kaia Kanepi (WTA 50) pingelises kohtumises australlanna Samantha Stosuri (WTA 21.) 3:6, 6:3, 7:6 (8).

Kanepi võitis otsustava seti kiires lõppmängus.

Oma kodulehel hindab Kaia Kanepi mängu kokkuvõttes heaks. „Alguses oli üsna harjumatu, ta pallid lendasid nii kiiresti ja tugeva topsiga, serv oli ka üsna kiire. Eks ma olin ise alguses natuke närvis ka. Teises setis rahunesin ja olin vabam. Seepärast servisin paremini ja mängisin julgemalt. Proovisin teda liikuma saada, aga enamus punktid olid lühikesed ja otsustas paar esimest lööki. Rütmi selles mängus ei saanud. Lõpus mu oli kindlasti minul õnne rohkem, mängisin julgelt ja õnnestunult.”

Kanepi järgmine vastane on hispaanlanna Carla Suarez Navarro (WTA 16)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz