Läänemaa motosportlased tõid Eesti meistrivõistlustelt medaleid

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

motokross Reio Engman

Reio Engman. Foto: erakogu.

Nädalavahetusel peeti Eesti meistrivõistluste etapp nii motokrossis kui supermotos ning Lääne MK sõitjatele jagus igat värvi medaleid.

Tabasalu kardirada võõrustas kaht supermoto Eesti meistrivõistluste etappi ning quadraceril (tagaveoline ja spordiks mõeldud ATV – toim.) kihutavale Janek Soidlale jagus medaleid mõlemale päevale.

Laupäeval leppis läänlane üldkokkuvõttes teise kohaga. Temast kiirem oli Soidlale tuttav konkurent Lätist – Valerijs Kuzmins.

Pühapäeval lõunanaaber ei startinud ning tõeline võidusõit jäi olemata ja Soidla noppis mõlemad sõiduvõidud ning etapivõidu. Eesti MV arvestuses on Janek Soidla kindlustanud endale meistritiitli endale.

Motokrossi Eesti MV jätkusid Lange krossirajal ning auhinnalisele kolmandale kohale sõitis veteranide klassis kihutav Reio Engman. Mõlemad sõidud lõpetas läänlane Heigo Laureni ja Andres Krestinovi järel.

Eesti MV arvestuses hoiab Reio jätkuvalt teist kohta. Argo Laherand oli Langel 19. ning kokkuvõttes asub mees 28. kohal.

MX-2 klassis oli rajal Kert Pääbo, kes saavutas 10.koha. EMV arvestuses hoiab Lääne MK sõitja 7.kohta. Kiireim oli Harri Kullas.

Hannes Prikk

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments