0

Sotsiaalmaja päevakeskuse noori saatis vabariiklikel võistlustel edu

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Haapsalu sotsiaalmaja päevakeskuse erivajadustega noored osalesid 21.augustil Vändras vabariiklikul erivajadustega inimeste spordipäeval.

Päev oli täis emotsioone ning kordaminekuid. Jõudu prooviti 60m jooksus, kaugushüppes, kuulitõukes, korvpalli vabavisetes ja kombineeritud teatevõistluses. Meie noortest saavutas 60m jooksus esikoha Laura Hallikivi. Korvpalli vabavisetes oli ta teise koha vääriline. 

Kaugushüppe naiste esimese koha parim oli Anu Säär. Eraldi võistlusklass oli ka ratastoolis võistlejatel, millest võttis edukalt osa Artjom Vatin. Võistkondlikul teatevõistlusel tõid Haapsalu sotsiaalmaja noored koju teise koha.

Spordipäevast võtsid osa Agu Hani, Artjom Vatin, Leonid Siškanov, Laura Sein, Laura Hallikivi, Anu Säär, Mai Alton.

Haapsalu sotsiaalmaja päevakeskuse juhendajad Liisa Reiman ja Juta Siimuste

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz