Kullamaa kogudus saab 650-aastaseks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

9 September Kullamaa kirik 650.Arvo Tarmula foto.j

Kullamaa kirik. Foto: Arvo Tarmula.

6. septembril tähistatakse Kullamaal 650 aasta möödumist vanimast kirjalikust teatest, mis mainib Kullamaa kogudust.

Koguduse sünnipäeva puhul toimuvaid üritusi jätkub kogu päevaks. Sünnipäeva juhatab sisse kell 11 Kullamaa kirikus algav jumalateenistus, millele järgneb kell 13.30 Kullamaa kultuurimajas peetav konverents ja raamatu "Kullamaa kihelkonna ajaraamat" esitlus. Ettekannetega esinevad seal professor Liivi Aarma, Eesti Piibliseltsi peasekretär Jaan Bärenson ja ajaloodoktor Mati Mandel.

Kell 17 algab Kullamaa kirikus Tallinna meestelaulu seltsi Türnpuu meeskoori kontsert, mida dirigeerivad Ene ja Tõnu Kangron. Kontserdil osalevad ka ka trompetisolist Indrek Vau ja organist Tiit Kiik. Kontserdile järgneb õhtupalvus.

Päeva lõpetab küünalde süütamine endiste õpetajate kalmudel, mis toimub kell 18.

Üritus on kõigile tasuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments