Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi mängis rahvusvahelisel turniiril Saaremaal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuressaares toimus traditsiooniline, igasuvine rahvusvaheline noorte jalgpalliturniir Saaremaa CUP. Tänaseks on turniir saanud väga suured mõõtmed, 2014 aasta turniiril osalesid kuue riigi 58 võistkonda, 800 jalgpallurit ja kokku mängiti 15 vanuserühmas. Eestlaste vastu astusid noored jalgpallurid Lätist, Leedust, Valgevenest, Soomest, Venemaalt.

Läänemaalt osales teist korda sellel suurel jalgpallipeol Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi. Sellel aastal osalesid 2003. aastal sündinud poiste võistkond, kes Eesti noorte meistrivõistlustel hoiab oma alagrupis neljandat kohta. Just Eesti noorte meistrivõistluste sügisringi üheks ettevalmistusetapiks oli Saaremaa CUP mõeldud.

Alagrupimängud võimaldasid poistele proovida mängimist eri jalgpallikultuuridest tulnud võistkondade vastu. Väga võitlusliku mängu järel jäädi 0:1 alla Tallinna FC Florale. Soomlaste NUPS Thunder võistkonna vastu näitasid poisid taas võitluslikku mängu, kuid üheväravaline, 1:2 oli kaotus siingi.

Valgevenelaste DJUS võistkond oli aga kõvem pähkel, nii nagu Tallinna Nõmme Kalju ja meie noortel tuli vastaste paremust tunnistada. Kohamängudes mindi taas kokku alagrupist tuttavate soomlastega ja samasugune oli ka tulemus.

Otsustavas kohtumises lõpetati aga turniir võidukalt, sest 2:0 alistati Valgevene klubi Stolin ja saavutati 8.koht! Meie poisid said kuus väga head ja kõrgetasemelist mängu. Kõik poisid said palju mänguaega ja saime selge ülevaate, millega ennem Eesti sügisringi mänge rohkem tegelema peame.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi koosseis: Siim Urb, Mart Mikiveer, Markus Sõber, Sander Sõber, Herman Reinmaa, Henri Kivisalu, Marten Põld, Henry Põld, Randy Põld, Kauri Filippov, Mario Reks, Martin Mägist, Virgo Vallik, Andero Polberg, Geron Noor. Treenerid Jaanus Getreu, Rivo Oosim, Kristjan Kadakas.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
tore
9 aastat tagasi

Jõudu teile, palliposid! Ja loomulikult treenerid Jaanus, Rivo, Kristjan! Lõuna-Läänemaa jalgpall ruulib!!! Lihula poisid ju.