2

Galerii: Haapsalus sadas üle hulga aja vihma

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Täna sadas Haapsalus üle hulga aja vihma.

Läänemerelt lähenes Eestile madalrõhulohk koos niiskema õhu ja mõõdukama soojaga. Suvine leitsak taganeb aeglaselt Venemaale ning seda saadavad vihmapilved koos äikese ja puhangulise tuulega. Lääne-Eestis muutub õhk värskemaks juba täna, Ida-Eestisse jõuab mahedam õhk aga homme.

Täna õhtuks on kõikjal pilvine ja ka vihmasadu laieneb õhtuks üle Eesti, mitmel pool tuleb äikest. Kohati on sadu tugev ja rahe pole välistatud. Puhub lõuna- ja kagutuul. Saartelt alates pöördub tuul edelasse ja läände, puhudes 5–11, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Äikesega võivad kaasneda veelgi tugevamad puhangud. Õhutemperatuur on pärastlõunal 22–26 ja Ida-Eestis kuni 33 kraadi.

Fotod: Urmas Lauri

Vihmasadu 001 Vihmasadu 003 Vihmasadu 004 Vihmasadu 010 Vihmasadu 011 Vihmasadu 014 Vihmasadu 016 Vihmasadu 018 Vihmasadu 020 Vihmasadu 022 Vihmasadu 024 Vihmasadu 033 Vihmasadu 036 Vihmasadu 048 Vihmasadu 049 Vihmasadu 054 Vihmasadu 059 Vihmasadu 060

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jgh
jgh

On ikka asju millest uudiseid teha!

Anonüümne
Anonüümne

Lõpuks tuli vihm .Aitäh Taevaisa!

wpDiscuz